Контакт

Испратете порака

Пополенте ги полињата и испратете порака, ќе ви одговориме во најкраток рок.

  Локација

  Митрополит Теодосиј Гологанов бр. 44 влез 1, кат 1, стан 4, 1000 Скопје

  Е-маил

  info@kinsiv.mk

  Телефон

  +389 2 6091090