by admin

KINSIV

Organ i pavarur hetimor

TELEFONI

+389 2 6091090

VENDNDODHJA

Metropolitan Teodosij Gologanov no. 44 entrance 1, floor 1, apartment 4, 1000 Shkup

KINSIV heton aksidente që përfshijnë avionë civilë ose parashuta dhe kryen detyra të mbledhjes dhe analizës së të dhënave dhe detyra të tjera të sigurisë së fluturimit, në veçanti për të zvogëluar rreziqet e aviacionit dhe për të parandaluar aksidente, incidente serioze dhe incidente, me kusht që këto detyrat nuk duhet të ndikojnë në pavarësinë e Komitetit.

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae conse quatur, vel illum qui dolorem eum.

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae conse quatur, vel illum qui dolorem eum.

Hetimi i aksidenteve dhe incidenteve të rënda nuk ka për qëllim të vërtetojë fajësinë ose përgjegjësinë.

Lajmet e fundit

Сите актуелности во работата на Комитетот за истрага на воздухопловни несреќи и сериозни инциденти