КИНСИВ

Независно истражно тело

Телефон

+389 2 6091090

Локација

ул. Партизанска бр. 17а/1-1, 1000 Скопје

КИНСИВ ги истражува несреќите во кои учествувале цивилни воздухоплови или падобрани и врши задачи поврзани со собирање и анализа на податоци и други задачи поврзани со безбедноста на летот, особено за намалувањето на ризици во воздухопловството и спречување на несреќи, сериозни инциденти и инциденти, под услов овие задачи да не влијаат на независноста на Комитетот.

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae conse quatur, vel illum qui dolorem eum.

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae conse quatur, vel illum qui dolorem eum.

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae conse quatur, vel illum qui dolorem eum.

Latest news

Сите актуелности во работата на Комитетот за истрага на воздухопловни несреќи и сериозни инциденти