Истраги

 • Investigation

  FINAL REPORT HA-LWK

  by admin

  Final report for the investigation of the serious incident of the aircraft Wizz Air (WZZ) A320, MSN 4716, With registry markings HA-LWK, happened on 29.03.2018, in Skopje, Republic of Macedonia

 • Investigation

  FINAL REPORT D-GLLW

  by admin

  Финален извештај за истрагата на несреќата на воздухопловот PIPER 34 Seneca ll, со регистарска ознака D-GLLW, која се случи на 06.09.2016. во Скопје, Република Македонија