ЈАВНО ПРЕЗЕНТИРАЊЕ НА ФИНАЛНИОТ ИЗВЕШТАЈ – KING AIR B200

by admin

Сабота 27.12.2014 год., Клуб на пратеници, 12:00 часот: Јавно презентирање на Финалниот извештај од повторената истрага на несреќата на воздухопловот King Air B200.

Извештајот ќе биде презентиран од страна на г–дин Омер Кулиќ, главен истражител на земјата на удесот, претставници на истражниот тим од земјата регистратор и земјата оператор и други независни експерти учесници во оваа истрага.